Онлайн консультацияОртопантографія
0 +1 -1
Люда спросил 3 года назад

Доброго дня.
Так е запитання:дитині 7років ,видалили 2молочних молара по причині довготривалої інфекції,поставили утримував місця(були сосідами),зараз пройшло десь 9місяців і протез замалий,вже інший ортодонт рекомендує зробити рентген всеї ротової порожнини,щоб виявити причини неправильного росту зубів і інфекцій(є інший молар молочний і іноді виникає біль і нарив).У дитини постійно ростуть аденоїди і 2рази на рік треба робити рентген.На вашу думку треба зробити рентген?

1 ответ
0 +1 -1
Anton Tymchuk Админ. ответил 3 года назад

Добрый день! Рентген необходим в данной ситуации для правильной диагностики!